OM OSS

En leverantör – alla lösningar

Vi är Haga ROT – ett byggnadsberedningsföretag som lika gärna är totalentreprenör som underentreprenörer. Vi möjliggör nämligen förverkligandet av visioner och gör allt inom rivning och demontering – från limpa till ax och från hus till grus.

Vi vill förenkla hela processen och strävar efter att vara kompletta. Därför erbjuder vi en helhetslösning med ett brett utbud av tjänster, såsom betonghåltagning, rivning sanering, demontering, återbruk och mycket mer. Hela vägen från rivning till återställning, helt enkelt.

Läs mer om våra tjänster och hör gärna av dig om det är något du funderar över. Vi kan lösa det mesta!

Bättre kvalitet – högre lojalitet

Vi har en tydlig struktur och är certifierade inom Byggföretagens kvalitet-, miljö- och arbetsmiljösystem. Det betyder att vi från början kan avgöra vilken dokumentation, vilka utredningar och rapporteringsflöden som passar dig och ditt projekt bäst.

70 personer
– 125 miljoner

Du hittar oss både i Norrköping och Linköping, där vi är över 70 personer som jobbar ihop, med en årlig omsättning på 125 miljoner kronor.

Vårt huvudsakliga uppdragsområde är Östergötland – men vi verkar såklart över hela Sverige.

Betonghåltagning, rivning, sanering, demontering, återbruk och återvinning

Vi erbjuder helhetslösningar och för att bli så kompletta som möjligt måste vi kunna hantera hela kedjan. Nästan oavsett vad som krävs.
Därför är bredden på de arbeten vi hanterar stor:

BETONGHÅLTAGNING
RIVNING
SANERING
PROJEKTERING
DEMONTERING
KROSSNING
ÅTERBRUK/
MILJÖINVENTERINGAR
ÅTERBRUKSINVENTERINGAR